Prodaja, Stanovanje, Hrvaška

220.000 €

Bibinje70.69 m22023

Opis

 

Prodamo stanovanje v novi stavbi v Bibinjah pri Zadru. Blizu zgodovinskega mesta Zadar se nahaja mesto Bibinje, ki ga krasi približno 4 km obale s sprehajališči in plažami.

Bibinje ponuja številne možnosti za tiste, ki želijo poleg kopanja in sončenja svoj dopust popestriti tudi z drugimi aktivnostmi. Čudovita narava Bibinja je primerna za sprehode, kolesarjenje, idealni pogoji za jadranje, potapljanje, jadranje na deski, zunanja igrišča, opremljena športna dvorana itd. V vasi je več restavracij z lokalnimi specialitetami, kavarna, veliko število trgovin. , pošta z menjalnico, otroški vrtec, ambulanta splošne medicine, zobozdravstvena ordinacija, lekarna itd.

Na območju Bibinja se nahaja Marina Dalmacija, ki velja za eno največjih marin na Jadranu.

To je stanovanje v prvem nadstropju. Tloris obsega hodnik, 2 spalnici, kopalnico, garderobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo ter pokrito teraso. Neto uporabna površina opisanega prostora je 70,69 m². Poleg tega stanovanju pripada tudi parkirno mesto.

Tako je skupna neto površina stanovanja s parkirnim mestom 73,19 m².Ta nepremičnina bo vseljiva do konca leta 2023.

Ker gre za novogradnjo kupec ne plača davka na promet nepremičnin. 

Oddaljenost objekta od morja je 600 m, vendar je tudi center Bibinja oddaljen 600 m.

V objektu je skupno 6 stanovanjskih enot. Isti investitor na tej lokaciji gradi 3 objekte. Gradnja s termo bloki. Toplotna izolacija fasade 10 cm stiropora. Talne obloge so ploščice. PVC stavbno pohištvo s troslojnim steklom, električne rolete in komarniki. Klime v dnevni sobi in spalnici, torej skupaj 3 klime v stanovanju. Poleg tega so vhodna vrata stanovanja protivlomna in protipožarna.

Na terenu je predvideno, da bo ta nepremičnina imela energetsko izkaznico A.

POGOJ: V skladu z hrvaško zakonodajo kupec plača posredniško provizijo agenciji v višini 3%+PDV. 

Več informacij dobite po mailu: info@eurogeld.si ali na tel : 041 809 613.

 

 

    Dodatno

    Primerljive nepremičine