Hiša samostojna Bale, BaleCena: 325.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
Bale-poslovni
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Istarska županija
lokacija:
Bale
področje podrobno:
Bale
leto izgradnje:
1800
velikost:
210,00 m²

opis

V samem centru prelepe turistično razivijajoče se vasice Bale Valle nedaleč od Rovinja se prodaja stanovanjsko poslovni objekt v velikosti 250 m2, ki nudi različne možnosti

 V prvem nadstropju je kuhinja, kopalnica ter ena spalnica. V drugem nadstropju sta še dve spalnici. Čisto na vrhu je še neizdelana mansarda, ki je dovolj visoka, da se tudi tam naredi spalnica. Skozi okno je prelepo pogled na ostali del vasi in pogled proti morju. 

V pritličju pa je poslovni del, ki ima izložbeno okno direktno na ulico, k ije ena najbolj turistično obiskanih in nudi priložnost za odprtje trgovine. Zajema večji skladiščni prostor, kjer je tudi napeljana voda in elektrika, tako da je mogoča tudi sprememba v gostinski del. V kleti je 12 m2 prostor, ki je namenjen skladiščenju, je vodtesen tako da je primeren za skladiščenje česarkoli. Pole tega je na drugi strani tudi določen prostor, ki je prav tako namenjen skladiščenju ali kleti.

Bivalni del zgoraj je popolnoma opremljen in vseljiv takoj,  spodnji poslovni del, pa je možno urediti po želji. 

Resnično vredno ogleda, saj je tudi cena trenutno ugodna. Vasica se namreč turistično razvija iz leta v leto in cene nepremičnin se višajo... Ujemite priložnost in pridite na ogled. 

pogoj: nepremičnina leži na Hrvaškem zato je pogoj da kupec plača stroške izvedbe posla v višini 3% od prodajne cene + ddv.  Na Hrvaškem prav tako velja, da kupec nepremičnine nosi stroške davka na promet nepremičnin, ki je prav tako 3% od prodajne cene. 

Anja Novaković
Številka licence:
0227400224
+386 41 809 613
+38651 744 052
info@eurogeld.si

Kontaktni obrazec

© 2014-2016 Eurogeld
www.eurogeld.si